• Levné obývací stěny mohou oslnit stejně jako ty drahé

    Pokud si zařizujete nový byt a nemáte dostatek finanční prostředků, nebo prostě nechcete utrácet za drahý nábytek, je pro vás řešením levná obývací stěna. Ta může být i řešením, chcete-li si vybavit byt v pronájmu, nebo víkendovou chatu, kde by pořizování drahého nábytku bylo zbytečným luxusem.

    Ovšem pro někoho může být levná obývací stěna a sestava řešením i na řadu let. Díky nízké pořizovací ceně mají levné obývací stěny nespornou výhodu v tom, že pokud se v budoucnu rozhodnete pro kvalitnější nábytek, můžete se levné obývací stěny s lehkým srdcem zbavit.

    Typy obývacích stěn a sestav

    Obývací stěny a sestavy jsou tradičním zařízením téměř každého obývacího pokoje. Pořídit si můžete buď sektorovou bytovou stěnu, nebo kompletní sestavu. Sektorový nábytek má výhodu v tom, že si jej můžete poskládat podle svých představ a prostorových možností. Případně si můžete pořídit celou bytovou sestavu, u kterých jsou obvykle zvýhodněné akční ceny.

    Sektorové stěny jsou praktické i z toho důvodu, že jejich jednotlivé komponenty jsou rozměrově stejné, takže je můžete různě kombinovat, nebo až vás omrzí jejich sestavení, můžete celou sestavu přestavět.

    Přes výhodné nízké ceny mají levné obývací stěny a sestavy moderní design, ovšem na výběr jsou i klasické styly, stejně tak různá barevná provedení a použitý materiál.

    Nejlevnější nábytek

    Za výhodné ceny si můžete pořídit obývací stěnu a sestavu i v eshopu. K nejvyhledávanějším patří obývací stěny s imitací dubu, švestky, ořechu a dalších dřevin. Jednotlivé komponenty lze vzájemně skládat a kombinovat, nebo je i zavěšovat na stěnu.

    Závěsné skříňky šetří místo na podlaze, takže se za stěnou nehromadí chuchvalce prachu, jak to známe u klasického nábytku. Podlaha se snadněji vytírá a v případě koberce vám při luxování u stěny nic nepřekáží.

    Možnosti pořízení levné obývací stěny

    Mnohé obchody s nábytkem a supermarkety nabízejí pravidelné slevové akce. Kvalitní obývací stěny a sestavy lze pořídit za zajímavé ceny a přitom tento nábytek v žádném případě není méně kvalitní.

    Důvodem ke slevám je většinou změna zájmu nakupujících, kteří touží po něčem novém a neotřelém. Levné obývací stěny pořídíte i v nejrůznějších bazarech. Často zde můžete objevit velice kvalitní a přitom levné obývací stěny, které se například dováží z ciziny.