• Nálepky na zeď jsou základem bytových doplňků

    Cítíte, že je ve vašem obydlí něco špatně? Nejspíše je na čase uvažovat o obměně pár bytových kousků. Občasná změna prostředí je doporučována i psychology, kteří varují před ubíjejícím stereotypem. Ten se může projevit v jakékoliv oblasti lidského života. Výsledkem jeho působení může být podrážděnost, celkový úbytek energie a chuti do života, u méně odolných jedinců pak i sklon k frustraci a depresím. Řešením jsou nálepky na zeď.

    Samolepky si získávají na oblibě díky jejich velmi jednoduchému použití, které zvládne opravdu každý. Velmi snadno a rychle tak můžete výrazně změnit ráz vašeho interiéru. Nabídka tvarů a barev je opravdu velmi rozmanitá a neustále se rozšiřuje. nálepky na zeď se hodí kamkoliv.

    Samolepka motiv auta
    Nálepka pro kytaristy
    Samolepící dekorace s koníkem

    Pokud chcete dětský pokoj vylepšit a udělat jej více originální, pak jsou nálepky na zeď jedním z dobrých způsobů. Taková výzdoba stěn je velmi snadno aplikovatelná a relativně levná. Díky velkému výběru samolepek pro děti můžete nalézt správné řešení, jak pro mladé, jak pro větší děti, tak pro dospělé.

    Formáty a styly samolepících dekorací

    Nálepky na zeď jsou nabízený v různých formátech, barvách a stylech – od jednoduchých geometrických tvarů, kterými lze oživit jednobarevné stěny, až k velkým fototapetám, kterými lze dodat šmrnc a jiskru i větším plochám.

    Samolepka nejde reaplikovat na jinou část zdi, protože lepidlo, které je z druhé strany by ztratilo na síle nebo by samolepka vzala prach, který byl na zdi. nálepky na zeď je určena pro interiérovou aplikaci.

    Při aplikaci v exteriéru, má samolepka na zeď velice krátkou životnost cca 14-dnů poté celá sama spadla, byla umístěna na přímém slunci, samolepka, která byla umístěna ve celodenním stínu v exteriéru vydržela jeden rok a již se začíná odlupovat. Tato trvanlivost je dána v použitém lepidle na samolepce.

    Samolepka noční měsíc
    Nástěnná dekorace s vlakem
    Rostlinná nálepka na stěnu

    A chcete vědět, jaké samolepící dekorativní prvky jsou zrovna v módě? To vám nepovíme, protože vždy záleží pouze na vašem vkusu a na tom co vám líbí a čím se rádi obklopujete. Mezi nejprodávanější patří třeba samolepky koček, které nalepíte nad gauč v obývacím pokoji, nebo samolepky létacích andělů s křídly nalepených nad postelí manželůů. Pokud si nevyberete z více než 1 300 našich samolepek, můžete si nechat vyrobit samolepící dekoraci na míru vašem vkusu.

    Motivy

    Objevují se nálepky na zeď, motivy přírody, abstraktní motivy a nezapomíná se ani na děti. Váš obývací pokoj, ložnice či kuchyň tak může rázem změnit svou tvář a získat osobitý vzhled.

    Samolepící dekorace jsou nabízené v různých formátech, barvách a stylech – od jednoduchých geometrických tvarů, kterými lze oživit jednobarevné stěny, až k velkým fototapetám, kterými lze dodat šmrnc a jiskru i větším plochám.

    Jak ale v domově dosáhnout změn, když nemáte čas, chuť a ani dostatek peněz na například kompletní vymalování, nákup nového nábytku či přestavbu toho dosavadního? Řešením mohou být v poslední době velmi populární nálepky na zeď, které nejsou ve svých menších provedeních finančně nákladné, ale i tak nabízí změnu, po které toužíte.