• Konferenční stolek – ve stylu bílý lesk

    Konferenční stolek by měl být ozdobou obývací místnosti a nadčasový bílý stolek je toho důkazem. Pokud váháte nad tím, jaký stolek si do interiéru pořídit, bílá barva je univerzální, přitom luxusní. Je čistá, nevinná a mnoho lidí jí má rádo. Konferenční stolek v bílé barvě dodá prostoru v okolí sedací soupravy mimořádný pocit jistoty, bezpečí a také čistoty.

    I bílá barva může být praktická

    konferencni-bily-stolek
    Bílé konferenční stolky v řadě interiérů nemáme šanci zahlédnout. Řada z nás, je totiž nemá zájem udržovat tak, aby lesklá bílá barva zdobila jejich stůl i nadále, třeba rok od zakoupení. Přitom by stačilo zdravě uvažovat.

    Když si koupíte konferenční stůl v bílé barvě a zvolíte lakovaný nátěr, který je omyvatelný, vaše obavy mohou být pryč. Kvalitní lakované úpravy umožňují setřít povrch i v případě MDF dřevotřísky nebo ABS plastu či jiného moderního materiálu.

    Ukažte mi další stolečky v bílé

    V dnešní době se lesk i mat v interiérech střídá a vytváří zajímavé kontrasty. Je na vás, zda se přikloníte pro jednu nebo druhou variantu či kombinaci. Lesk na sebe upozorní a předmět takového rázu vystoupí do popředí, zatímco mat se udržuje v pozadí. Bílý lesklý konferenční stolek v okolí matné sedací soupravy krásně vynikne.

    Lesk nebo mat

    Jeho lesk ještě umocníte, když v místnosti necháte prostupovat dostatek světla a pořídíte si do obývací místnosti vzdušné transparentní záclony. Lesklé prvky se nebojte opakovat. Na matný povrch eko koženky nebo jiné textilie sedací soupravy naskládejte několik malých dekoračních polštářků s výraznými lesklými akcenty.

    Bílý lesk působí skvostně, elegantně a nikomu nezevšední. Navíc není tak náročný na údržbu, jak na první dojem vypadá. Lesklý povrch na sobě dokáže skrýt i menší nedokonalosti. Svým oslňujícím třpytem zaslepí oči a kdejaká šmouha se rázem ztratí. V kombinaci s vrchní deskou ze skla, je téměř neviditelný.

    CHCI vidět všechny bílé stolky