• Konferenční stolek na kolečkách? A proč ne?

    Spousta lidí si řekne, že výběr konferenčního stolku je jednoduchou záležitostí. Jenže málokdo však ví, k čemu bude stoleček používat. Pokud totiž budete znát odpověď na tuto otázku, bude výběr konferenčního stolku snadnou záležitostí.

    Výběr stolečku nejčastěji ovlivňuje cena a vzhled. Nesmíte však zapomenout na praktičnost, který každý správný konferenční stolek na kolečkách má mít. To je totiž s jednou nejčastějších chyb, které lidé při výběru dělají.

    Stolky pro snadnou manipulaci

    K čemu slouží konferenční stolek na kolečkách?

    Stoleček má jednoduchou funkci. Hlavním úkolem stolku je poskytnutí dostatek prostoru pro odkládání věcí, ať už se jedná o časopis, kávu či šálek čaje. Může však sloužit i ke stolování, i když v našich končinách se jedná spíše o raritu. Konferenční stůl je v českých končinách vždy součástí sedacích souprav.

    Chci vidět všechny stolky s kolečky

    To je i důvodem proč se setkáváme s tak nízkými stolky. Jenže vše má své meze a příliš nízký stoleček neplní svojí funkci na sto procent. Stůl tedy vždy vybírejte podle sedací soupravy. Výška stolu by měla být rovnocenná hloubce a sklonu sedačky či křesla, ke které má být umístěn.

    Jak ho správně vybrat?

    V případě, že máte měkkou a hlubokou pohovku, měl by mít konferenční stolek zhruba 45 centimetrů. Ulehčí vám to práci při odkládání věci a nebudete si tolik mačkat žaludek při předklánění se k příliš nízkému stolku. Opačný proces použijete, jestliže máte sedací soupravu, kdy sedíte téměř podle pravítka. V takové situaci se nebojte použít nižší stolek, který se drží těsně nad zemí.

    Užitečnost nezná mezí

    V případě, že si nevíte rady, zvolte zlatou střední cestu. Velikost konferenčního stolu by měla být shodná s výškou sedačky či křesla pohovky. Díky této jednoduché metodě budete mít jistotu, že si pohodlně odložíte potřebné věci a nebudete se zbytečně namáhat při naklánění se k šálku kávy či čaje.

    Ukažte mi všechny konf. stolečky

    Trendy v oblasti konferenčních stolečků se často mění. Ideální stoleček je ten, který plní podmínky správné výšky a zároveň se vám líbí. Nemusíte se řídit vždy nejnovějšími trendy v oblasti bydlení. Vybírejte si praktický kus nábytku, který se vám líbí a bude vám dobře sloužit. Zapomenout však nesmíte na jednoduché pravidlo. Vždy vybírejte konferenční stolek podle sedací soupravy.