• Skleněný konferenční stolek má moderní kouzlo

    K tomu aby byl váš obývací pokoj místem, ve kterém si pořádně odpočinete či se pobavíte, je zapotřebí vybavit jej hned několika záležitostmi. Mezi ně určité patří pohodlná sedací souprava, kvalitní televize, ti správní lidé a také kvalitní konferenční stolek, například skleněný.

    Skleněný konferenční stolek je kusem nábytku, který se hodí především do moderních interiérů, které se vyznačují hladkými a snadno udržovatelnými povrchy. Působí velice lehce, vzdušně a nenápadně. Díky tomu vám nebude nijak rušit výhled na televizi případně na další dění, které se bude před pohovkou odehrávat.

    Není jen ze skla…

    konferencni-stolekTyto stolky jsou nejčastěji vyráběny z křemičitého tvrzeného skla, aby byla zaručena jejich maximální odolnost. Hladkost tohoto materiálu vám zaručí také jednoduchou údržbu povrchu. Stolek je odolný proti poškrábání, a aby byla zvýšena i ochrana před fyzickým poškozením stolku, bývají opatřeny speciální fólií.

    Skleněný konferenční stolek v moderním kabátě

    Tyto stolky mohou být kombinovány s kovovou konstrukcí nebo dřevem. Spojení kovové konstrukce a skla je klasické, působí decentně. Kombinace kovu a skla je charakteristická pro 21. století, a proto budete mít u sebe v obývacím pokoji i kus moderny.

    Více skleněných konferenčních stolků

    Kombinace se dřevem poskytuje nezvyklou designovou variantu, která umírňuje studenost skla a dodává stolku nový charakter. Tyto stolky jsou vhodné i do méně moderně zařízených pokojů a díky dřevu je můžete kombinovat i s rustikálně laděnými interiéry.
    Podstavce všech stolků jsou výrazně tvarovány, inspirovány nejnovějšími designovými výstřelky, či přírodou. Přírodní motivy jsou časté a nemusíte se jich obávat, ozvláštní váš prostor a dodají místnosti jedinečnou atmosféru.

    Sklo stolků můžete sehnat v mnoha barvách nebo zvolit jemnější variantu čirého skla. Navíc skleněné stolky jsou často výsledkem práce zručných designérů, jsou nadčasové, moderní a originální.

    A není to drahé?

    Nemusíte se bát ani ceny, pokud se nejedná o jedinečné kousky z dílen prémiových mistrů designu, můžete stolek koupit v řádu několika stokorun. U těch však musíte počítat s menší kvalitou materiálu a také s méně nápaditými designy. Důležité je však to, že všechny z nich slouží svému účelu.

    Pokud tedy hledáte nový konferenční stolek, který vám poslouží a zároveň ozvláštní váš interiér, stolkem, který v sobě kombinuje sklo, určitě neuděláte špatný krok. Ba naopak.

    Větší výběr skleněných stolků