• Pomůžeme vám vybrat krásné dětské skříně a komody

    Dětské skříně a komody jsou nábytkem dětí, jak již samotný název napovídá. Na tento nábytek by měl být kladen vysoký důraz, co se týče kvality materiálu, ale i jeho provedení.

    Přece jenom naše děti jsou zvídavé a zadřená tříska ze špatně opracovaného kusu nábytku, je velmi nepříjemná. Nábytek by měl mít zakulacené rohy, nebo pokud má hrany, měl by být chráněn krytkami.

    Komody do dětských pokojíčků

    Zařizování dětského pokoje

    Pokud vybíráme dětskou skříň nebo komodu neměli bychom hledět jen na obrázek nebo barvu. Je potřeba zohlednit i materiál, který bude pro děti zdravotně a hygienicky nezávadný. Musíme mít jistotu, že když dítě zkoumá nábytek, plácá po něm ručičkama nebo s ním přijde do styku s ústy, barva se nerozpustí a nábytek nepraskne.

    Chci vidět všechny skřínky pro děti

    Když natrefíte na kvalitního dětského výrobce nábytku, nemusíte dlouze přemýšlet. Můžete ke skříni i komodě pořídit další nábytek v podobě postele, psacího stolu a jiného vybavení. V poslední době nad kvalitním, ale těžkým masivem, vítězí MDF desky, které jsou zakončeny ABS.

    Spojte příjemné s užitečným – dětské skříně a komody

    Komoda se dnes v mnoha případech vyskytuje společně s přebalovacím pultem. Díky tomu tak mamince vzniká více prostoru a také šance, jak ušetřit peníze. Nemusí kupovat dva kusy nábytku, ale spolehlivě se spokojí s jedním solitérem. Dětské komody jsou navíc velmi praktické a obsahují spoustu přihrádek na uložení věcí. Skříně se v dětských pokojích vyskytují také, ale převaha komod v dnešní době, je docela velká. Většinou je jedna šatní skříň a k ní třeba dvě nižší komody nebo jiné varianty.

    Čistota a elegance

    Dnes se preferuje čistý styl nábytku, který vítězí nad barevným provedením. Věřte tomu nebo ne, ale světlé barvy nábytku s omyvatelným povrchem vás nadchnou. Jsou praktické a velmi krásné.

    Skřínky i pro menší dítka

    Bílá barva dětský pokoj prosvětlí. V kombinaci s červenou barvou vytvoří příjemnou kombinaci skandinávského stylu. Z pokoje by měla vyzařovat harmonie, aby se tu dítě cítilo dobře a byly tu vytvořeny i správné podmínky k jeho správnému růstu. Pokud vám z nějakého důvodu nepřirostl k srdci severský styl pokoje, můžete se inspirovat ještě tím, že pokoji dodáte vzdušnost a hravost. Jemné tóny starorůžové s bílou pro holčičku nebo modrá se žlutá pro chlapečka, naladí pokoj do správné atmosféry.

    Ukažte mi další dětské komody a skřínky

    Dekory se navíc mohou opakovat. Veselá žirafa na skříňce tak bude obývat i čelo postele a lampičku. Je jedno, jaký je motiv, ale opakováním jednoho motivu, se vyhnete dalším zbytečnostem. Pokoj by jinak působil přeplácaně, hračky mohou být uloženy v plastových boxech nebo ve spodním šupleti postele. Záleží také samozřejmě na věku dítěte. V batolecím období si chce hlavně hrát, tak je potřeba, aby pro dítě byly hračky přístupné.